Zantey - KSL yder professionel rådgivning til farmaceutiske og veterinære virksomheder, der udvikler eller markedsfører produkter til bekæmpelse af lus, lopper og flåter.

Vi kender jeres branche!

Hos Zantey - KSL har vi mange års erfaring med forskning i blodsugende insekter og markedsføring af midler til at bekæmpe dem. Vi sætter faglighed højt og stræber efter at være først med den nyeste viden om lus, lopper og flåter.

Zantey - KSL har siden 1998 ydet rådgivning om blodsugende insekter til myndigheder, apoteker, dyrlæger, medicinalfirmaer og privatpersoner.

Vi løser nationale og internationale konsulentopgaver for den veterinære- og humanmedicinske industri. Vi leverer professionel konsulentbistand gennem hele produktets livscyklus: Fra validering af koncept, kliniske afprøvninger, registrering til post-marketing studier og projekter.

Vi har specialiseret os i teknisk, videnskabelig og kommerciel formidling. Vi tilbyder undervisning af medarbejdere, dyrlæger, sundhedsplejersker og tilsvarende fagpersonale samt udarbejdelse af generel forbrugeroplysning og interne undervisningsmaterialer.

%MCEPASTEBIN%