Zantey - KSL er specialister i lus, lopper og flåter. Gennem intensiv forskning designer, udvikler, producerer og distribuerer vi kvalitets lusekamme til apotekskæder og farmaceutiske virksomheder, der udvikler og markedsfører lusemidler i Europa, Canada, Australien og Saudi Arabien. Vores lusekamme er robuste, præcise og ergonomiske og er gennem adskillige internationale undersøgelser i dag de bedst dokumenterede lusekamme i verden.

Hos Zantey - KSL kombinerer vi teknisk faglig viden med en dyb brancheindsigt. Vores medarbejdere har mange års erfaring inden for forskning i blodsugende insekter og mider, samt i markedsføring og salg af farmaceutiske produkter. Vores fabrik er ISO 13485 og ISO 9001 cerificeret, beliggende i Nordtyskland og et 100% ejet datterselskab af KSL Consulting. Vi stræber altid efter at levere inspirerende og videnbaserede helhedsløsninger til vores kunder, der gør en markant forskel for slutbrugeren.

Vi har siden 1998 ydet rådgivning om lus, loppers og flåters biologi og adfærd til apoteker, myndigheder, dyrlæger, medicinalfirmaer og privatpersoner.

  

Anette Morgen

CEO

Cand. negot

T: +45 48 71 28 62

E: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

W: www.ksl.dk